Rijkelijk gevarieerde kaart

Kiest u graag voor lekkere en betaalbare gerechten op uw bord ? In Brasserie Meerakker is er voor ieder wat wils. U kan er u zowel à la carte eten als kiezen voor een menu om duimen en vingers af te likken. Dit elke middag en avond van donderdag tot en met zondag. Er is een rijkelijk gevarieerde kaart met Frans-Belgische klassiekers. Daarnaast kan u ook proeven van diverse suggesties. We willen niet alleen de smaakpapillen, maar ook de ogen verwennen. Alle gerechten tot in de puntjes verzorgd en smaakvol gepresenteerd.

The place-to-be voor eten à volonté

We zijn the “place-to-be”  voor eten à volonté waaronder specialiteiten als paling, mosselen . Uniek in de streek ! En alles is hier altijd dagvers en in huis bereid. 

Brasserie Meerakker is dan ook de favoriete halte voor heel wat trouwe klanten die hier graag weerkeren. Schuif aan tafel voor een heerlijke lunch of diner!

Om zeker te zijn van een plaats kan u best vooraf reserveren. Let wel, om te reserveren kan u ons enkel telefonisch contacteren. Bekijk zeker onze fotogalerij.  Wij verwelkomen u met plezier in ons nieuw interieur.

Back to Top