Afhaalmenu Feestdagen 2019

 

Voorgerechten (stokbrood inbegrepen)

 Soepen (½L p.p)

Bisque van Noordzeegarnalen - €7.00

Pompoensoep verrijkt met gerookte heilbot - € 7.00

Romige soep van Zeeuwse mosselen met fijne groenten - € 7.00

Voor de allerkleinsten aan tafel:
Tomatensoep met balletjes - € 4.00

 

Koude voorgerechten

Carpaccio van tonijn met honing balsamico dressing - € 13.00

½ kreeft Bellevue - dagprijs

Carpaccio van ossenhaas met limoendressing - € 10.00

Carpaccio van hert met notendressing - €12.00

Carpaccio van gerookte eendenborst met rozijntjes, appeltjes en uienconfituur - € 9.60

 

Warme voorgerechten

Scampi’s met saus (6/10st) - €14/18
Maison, diabolique, kreeftensaus of Provençaal

Gegratineerde tongrolletjes met kreeft of krab - €18

½ kreeft - dagprijs
Gegrild of thermidor

Tongrolletjes inde kreeftensaus - € 16

Gegrilde brochette van scampi met kruidenboter en salade (6st) - € 14

 

Hoofdgerechten (puree, gratin aardappel, frieten of kroketten inbegrepen)


Hoofdgerechten Vis

Paling op diverse wijze - € 29
gebakken, room, kreeftensaus, in’t groen of Provençaal

Gegratineerde tongrolletjes met garnaal en krab - € 23

Gevarieerd warm visbord - € 25
met zalm, kabeljauw, koolvis, tongrol en scampi

Kreeft op diverse wijze - dagprijs
Bellevue, thermidor of gegrilld

Mix grill van vis - € 25
Met zalm, kabeljauw, koolvis, gamba’s en scampi

 

Hoofdgerechten vlees

Filet van hertenkalf met gebakken pompoenblokjes, wintergarnituur en gratin aardappelen - € 28

Hertenragout met peertje in de rode wijn, appeltjes met veenbessen en gratin aardappelen - € 22

Gebakken fazant met crème van butternut, gekarameliseerd witloof, oesterzwammen en pommes dauphin - € 27

Filet van jonge kalkoen met graanmosterdsaus, wintergroenten en gratin aardappel - € 25

Voor de allerkleinsten aan tafel:
Vol-au-vent met verse frietjes - € 12

 

Afsluiters (geserveerd in aardwerk)

 Desserts

Chocolademousse - € 5

Citroensorbet met wodka - € 7

Limoncello ijs - € 5

Crème brûlée - € 6

 

Printversie: Afhaal Menu Feesdagen 2019 - Meerakker.pdf

*******************************

De bestellingen voor kerstavond kunnen tot vrijdag 20/12/2019 geplaatst worden

Voor oudejaar tot 27/12/2019

 De gerechten voor kerst en oudejaar kunnen afgehaald worden de dag zelf van 12.00 tot en met 17.00.


Bestellen kan ter plaatsen of telefonisch op 09 329 51 42 of 0474 50 59 38

Brasserie Meerakker, Antwerpse Steenweg 845, 9040 - Sint-Amandsberg, Ligging, Tel.: 09 329 51 42, Gsm: 047 50 59 38, brasserie@meerakker.be, BTW BE0423 361 448,